Neslihan Bilir Kimdir?


Kişisel Gelişim Eğitmeni ve Yazar. Theta Healing, Access Bars, Facelift, Bilinçaltı Dili, InnerSpeak, Spiritüel Sarkaç Eğitmeni. Hayatınızda eskiyi geride bırakın, yeni mucizelere yer açın.

Bundan kısa sayılabilecek bir süre öncesine kadar, öfkeli ve mesafeli biriydim. Hatta kaşlarımın ortasında sürekli kaş çatmaktan iki çizgim bile vardı. İki üniversite bitirmiş birçok konuda profesyonelleşmiş olmama rağmen kendime istediğim yaratıcılık alanını açacak bir çalışma ortamı bile bulamamıştım. Herkes beni mesafeli, ciddi ve asık suratlı olarak tanımlıyordu. Theta Healing yöntemiyle tanıştığımda bir anda kendimi eğitim salonunda buldum. Resmen oraya fırlatılmış gibiydim. Üç günün sonunda o eğitimden ağzım kulaklarımda, sanki sihirli bir değnek bulmuş gibi hissederek çıktım. Bu sihirli değneği hayatımın her noktasına dokundurmaya başladım. Ben çabaladıkça dönüştü, değişti ve mükemmel bir yaşam oluşmaya başladı. Hatta eğitimden on gün sonra insanlar bende değişiklik olduğunu fark etmeye başladı. Bu değişimleri sadece kendi üzerimde çalışarak yaptığıma inanmak zor olabilir ancak o zamandan bu zamana, kendime mükemmel bir iş, mükemmel bir evlilik ve yaşam

yaratabilmeyi başardım. Her seferinde sordum “Bundan daha iyi nasıl olur?”. ihtimaller evrenin enerjisi tarafından yanıtlandı. Şimdi yüzlerce danışanım, öğrencim ve katkı olmak amacıyla yazılmış kitaplarım var. Ve evet artık kaşlarımın ortasında çizgilerim yok. Hatta herkesten ne kadar huzurlu, yargısız ve kucaklayıcı bir enerjim olduğuna dair yorumlar alıyorum şükürler olsun.

Theta Healing ile başlayan yolculuğum birçok şifa dönüşüm yöntemiyle de harmanlandı. Bu benim hayatıma teslimiyet, ilahi olana güvenme ve huzur olarak yansıdı. Yaşadıklarımın arkasındaki ilahi yüce planları görmek hayatımın en muhteşem hediyesidir. Şimdi her bir öğrenci ve danışanı kendime öğretmen olarak görüyorum. Hem onların yolunu aydınlatarak katkı olmaya çalışıyorum, hem de onların bana verdikleri dersleri görmeyi seçiyorum.

ONLİNE RANDEVU

Kendin ve geleceğin için
bir adım at.


Eğitimlerim veya Bireysel Seminer başvurularınız için aşağıdaki formu eksiksiz doldurarak randevu oluşturabilirsiniz.


 
[quform id="1" name="Randevu"]